Participanten

De Netwerkende ondernemer

De Netwerkende ondernemer

De netwerkende ondernemer, Marian Geling, initiatiefnemer van het netwerkhuis.

 

Voor meer informatie over haar werkzaamheden, zie volgende pagina.

De docent en intervisor

De docent en intervisor

Ina Miniankova is doctor in de orthopedagogiek, orthopedagoog en gedragsspecialist. In haar privépraktijk verzorgt zij behandeling en begeleiding, advies en trainingen voor kinderen, jongeren en volwassenen met Autisme, ADHD, angst, stress, depressie, concentratie- en leerproblemen. Tevens is zij docent in de Practitioner Autisme bij Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg. Haar expertise is oplossingsgericht werken waarin zij op zoek gaat naar de krachtbronnen van een persoon. Hierdoor worden de studenten en haar cliënten ondersteund waardoor ze als vanzelfsprekend tot hun eigen oplossingen

ina_miniankova.jpg

De Studiecoach

De Studiecoach

De studiecoach, Ton van Rheenen, is gespecialiseerd in het begeleiden van het schrijven van een scriptie (HBO en WO studenten).

De Internetwerkers

De Internetwerkers

De internetwerker Paul Bookelman heeft met Maakum een concept ontwikkeld waarmee je eenvoudig zelf je eigen website kunt bouwen én onderhouden.

De lesontwerper

Denise Bouwman
Denise Bouwman

Denise Bouwman ontwikkelt blended learning trainigen. Met name interessant voor deskundigheidsbevordering van vrijwilligers. Een combinatie van thuis achter de computer stof tot je nemen. En daarna in een live-training met andere cursisten erover praten en oefenen.